Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Adventure Time

#1
[Imagine: adventure-time-logo.png]

Descriere: Seria prezintă aventurile ficționale dintre doi prieteni foarte buni : Jake, câinele batrân și înțelept cu o inimă mare și bună, și Finn, baiatul de 12 ani, care mai presus de toate vrea să fie un erou.
Cei doi prieteni sunt cei mai apropiați din lume. Ei își știu toate secretele, și se ajută unul pe altul în situații dificile, iar la orizont sunt probleme pe care ei știu că le pot rezolva. Finn și Jake te pot face să râzi până la lacrimi, salvând vieți și explorând insule periculoase, în cautarea aventurilor palpitante...
Finn a fost gasit în padure, de parinții lui Jake, pe când era un copil mic. De atunci, prietenul sau cel mai bun și fratele sau adoptiv, câinele care are 28 de ani câinești, își folosește puterile la oricare oportunitate. Ei traiesc în tarâmul Ooo, plin de personaje ficționale, și viziuni apocaliptice.

Opinia mea. Mi-e imi pare unul din desenele care mai sunt bune la TV. Poate pare putin fucked up, dar ce pot spune imi place. Sunt scene haioase dar sunt si unele ce te lasa rece, ca la aproape orice desen de tipul asta. Deci, mai sunt alte persoane care l-au vazut si il iubesc?


Melodia e prea simpatica =]

Psycho XD

#2
Yup, yup~ 'Love it. <3
Ceea ce imi place cel mai mult la desenul asta e ca sunt niste situatii dubios de ciudate si imaginative. Caini care se maresc, munti vorbitori, oameni ai ghetii, un nor plutitor vorbitor... Yeah, really weird. But~ Cum ai spus si tu, e ceva care inca ma mai tine atenta la tv si ador asta la el. E comic si nebunesc si usor alienat, deci asta e de bine. :X Asta si FlapJack chiar sunt unele din cele mai ciudatele desene animate, dar nu ai cum sa nu le adori~ 8
Nando  mo kimi no moto e...
No matter how many times it will be, I will go back to you
[Imagine: 346l2lx.jpg]

#3
Ma bucur ca l-au dat pe CN, mie una imi place si grafica la fel, conceptul si desigur numele. : x
Nu stiu la cati le place genul acesta de animatie, dar eu una o gasesc interesanta. Pe mine cred ca ma atrage grafica desenului si povestile ce se deruleaza in fiecare episod.

Me like it!

#4
'' Humankind cannot gain anything without first giving something
in return. To obtain, something of equal value must be lost. ''

[Imagine: Automail_sig_450x150_zps188a256a.png]

#5
[center][Imagine: formylovelupiiableguti.png]


[Imagine: cefataare2text2.png]


[Imagine: supercelputinmieimiplacy.png][/center]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)