Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce personaj acapareaza anime-ul ?
Light
47.62%
10 47.62%
Misa
4.76%
1 4.76%
Ryul
23.81%
5 23.81%
Near si Mello
4.76%
1 4.76%
L
19.05%
4 19.05%
Total 21 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Adevar si realitate

#1
Ce personaj acapareaza Death Note ?

Trebuie sa spuneti care este personajul cel mai important.

Asta este parerea mea:

Light: El este criminalul, persoana pentru care a trebuit sa apara toti detectivii. Pe el il da cel mai mult in anime, el face cea mai multa actiune.

L: El este detectivul cel mai bun, persoana ce i-a pus bete in roata lui Light. Dar el moare si nu mai apare , deci nu a fost chiar atat de important.

Ryuk : El aduce caietul in lumea oamenilor, fara el Light nu ar fi putut sa ucida pe nimeni.

Near si Mello : Ei l-au oprit pe Light, dar Mello a murit. Dupa parerea mea nu sunt chiar atat de importanti, apar in partea a doua...

Misa : Si ea este importanta... Omora multe persoane. Dar cel mai important este ca din cauza ei Light a trebuit sa renunte la caiet o perioada, iar dupa asta toata lumea a aflat de puterea lui Kira.

Eu cred
ca este Ryul
Tu ce parere ai ? Ia toate persoanele si spune despre fiecare cate cea, apoi spune alesul...

#2
Ryuk : Fara el caietul nu ar mai fi ajuns pe mana lui Light, nici macar in lumea oamenilor.
Light: E un criminal pe care se centreaza toata actiunea. Toti il cauta pe Kira care este chiar in fata lor, doar ca nu-si dau seama ( zic de inceput ) si stia cum sa se ascunda; omorand cu sange rece. ( poate daca nu ii intra in cap ideea cu salvarea lumii, adica sa scape de criminali, nu ar fi devenit unul )
L: Detectivul cel dragut; si el si-a avut rolul si l-a jucat cum trebuie. Mi-a placut de el.
Misa: Nu comentez. Se putea si fara ea, banuiesc. ( nu prea mi-a placut o.o )

Alegerea ar fi Light. (asta am votat si acolo) A fost cel mai nesuferit personaj ( din punctul meu de vedere ) inca de la inceput. Totusi si Ryuk joaca un rol foarte important aici. Nu stiu ce sa spun. Raman la Light. : - ??.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#3
Eu nu cred ca se poate face o ierarhie a personajelor. Toate sunt legate in privinta importantei in anime, adica actiunile unui personaj duc la o serie de actiuni din partea celorlalte personaje, fara de care anime-ul nu mai era asa interesant.

Ryuk aduce caietul in lumea oamenilor -> Light incepe sa pedepseasca toti criminali, lucru care dupa parerea mea nu ar fi in totalitate de condamnat. -> L. incepe sa il vaneze pe Light -> Misa il ajuta pe Light, iar ajutorul ei este cel mai important deoarece, daca nu avea ea ochii de Shinigami, Light ar fi fost nevoit sa faca pactul...asa putea sa il omoare pe L. si seria sa se termine mai rapid.

Deci, daca o luam in ordinea asta, Ryuk este cel mai important personaj.
Things i don't have:
-Money
-A f**k to give



#4
Cum gandesc eu:
Light este protagonistul, deci el e prezent in fiecare plan. Totodata actiunile sale sunt influentate de celalalte personaje.
Daca nu era Ryuku Light nu devenea Kira.-> Astfel a intalnit-o pe Misa.-> Din cauza ei (mai degraba a lui Rem) Light renunta la carnet pentru a o salva->Folosindu-se de Misa si Rem reuseste sa il omoare pe L.
Dar totul nu ar fi fost posibil daca nu era un adversar: L. (pornind de la a doua idee, fara L nu s-ar fi intamplat nimic). Deci de asta am spus L. Oricum, Rem mi se pare mai "important" decat Ryuku.
[Imagine: furroxana.png]
~set facut de Aikad<3, multuuuuumesc~

#5
A avut cam 3 componente ideale si le iau:

1. Light, personajul principal datorita itneligentei si spiritului sau al dreptatii.
2. Ryuk, cel ce a adus carnetul, fara de care nu s-ar fi putut face nimic.
3. Stiu ca are legatura cu personajele, dar al 3-lea este Death Note. Chiar caietul. Daca acel caiet n-ar fi existat, anime-ul asemeni nu ar fi fost. Carnetul apare, cred ca absolu in toate episoadele alaturi de Light sau alti "Kira". Repet, stiu ca e vorba de personaje dar doar am zis.

Ca personaj, eu zic Light. Poate se mai trezea un Shinigami sa scape un carnet, dar inteligenta lui Light si felul sau de a gandi... nu prea stiu sigur daca ar mai fi fost. Sau daca ar fi fost, e posibil sa nu se fi riscat. Raspunsul final, Light//Kira.

Psycho XD




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)