Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

A yusuke & kurama love story

#1
Dupa o sapt de cand Yusuke se intorsese din calatoria pe care o facuse in lumea de apoi si reintalnirea cu Keiko, Kurama il suna pe Yusuke ca are ceva foarte important sa-i spuna, insa nu putea sa-i spuna prin telefon. Yusuke ii raspunde ca pot sa se intalneasca in parcul de langa liceul lui Kurama in aceasta seara pe 7.
Cei doi se intalnesc. Kurama era foarte stanjenit (un lucru foarte neobisnuit pentru el). Vizibil tulburat acesta ii spune:
- Yusuke imi cer scuze pt ca te-am deranjat, insa trebuie sa-ti spun ceva ingrozitor. Noi doi nu mai putem fi prieteni.
- De ce? S-a intamplat ceva? intreaba Yusuke nelinistit din cauza infatisarii lui Kurama si de ceea ce se intampla.
- Nu este vina ta! Este doar vina mea. Eu sunt singurul vinovat pentru ceea ce simt... Eu iubesc pe .... Cand deodata Yusuke ii da un pumn in fata fara sa astepte raspunsul
- Nenorocitule! Eu te credeam prietenul meu si tu ma injunghii pe la spate.
- Yusuke...(rosteste Kurama cu o voce stinsa)
- Stiai cat de mult o iubesc pe Keiko. Cum ai indraznit? Sa te indragostesti tocmai de ea!!!??
- Yusuke nu e ceea ce crezi. E mult mai grav!
- Persoana pe care o iubesc esti chiar tu!!! (tipa Kurama rosindu-se total)
Yusuke fuge la auzul acestor vorbe.


A doua zi dimineata

Kurama si Yusuke nu dormisera toata noaptea gandindu-se la ce se intamplase in parc. Pe de o parte Kurama se simtea eliberat de secretul sau murdar pe care-l tinuse numai pt el, desi stia ca-l pierduse pe Ysuke pt totdeaua.
In schimb Yusuke gandea in sinea sa (banuiam ca Kurama e gay, dar sa ma iubeasca chiar pe mine! Cum mi se intampla toate numai mie? Credeam ca are ceva cu Hiei!) Se simtea nelinistit. Toata viata lui o iubise doar pe Keiko chiar daca flirtase cu alte fete, insa acum era vorba de Kurama, prietenul lui cu care luptase impreuna la atatea turnee...

La pranz
Yusuke se duse sa o ia pe Keiko de las scoala. Keiko il saruta, insa el simtea ca lipseste ceva. Relatia lor nu mai era ca inainte. Keiko i se parea acum o fata obisnuita, insipida chiar. Simtea ca nu mai o iubea ca inainte cand era totul pt el. Era foarte tulbura, oare simtea ceva pt Kurama si nu isi daduse seama inainte.
It's a game...

#2
Ooo da!!!Citesk pentru a 2-a oara acest fic!!!si userul meu preferat de pe a+ este aici!!Prietena mea cea mai buna...mai bine spus!!Si pentru a doua oara iti spun cat de mult imi place ficul tau!!O singura greseala(mica,mica)care am observat-o acum:"Era foarte tulbura.." ai mancat "T"...dar la ficul tau chestia asta este de trecut cu vederea!!!Abea astept continuarea!!!ja Ne & Kiss!!
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#3
o.O deci abia acum am citit ..[ baka me >.> ] Si am ramas [Imagine: 22.gif]. I mean Kurama ... e ?!
Bietul meu Kurama [Imagine: sad.gif]
Anyaway ...o continuare a YYH ca asta sau pur si simplu un fic cu ei asa ..nu am mai vazut pana acum .Si yap imi place ce ai scris pana acum,astept capitole mai mari .
Well te'ai facut de un fan XD ... so hurry up cu o continuare [Imagine: 77.gif]


#4
Yusuke stia ca nu poate sa vorbeasca cu nimeni despre ce intamplase. Insa simtea nevoia sa-i ceara cuiva sfatul. Era foarte confuz. Ii promisese lui Keiko ca se casatoreste cu ea cand se intoarce si ea mai avea putin si termina liceul. Trebuia sa-si tina promisiunea. Dar oare asta era ce visase? El care iubea lupta mai mult decat orice... Sa traiasca ca un simplu om.
Timp de o saptamana se gandi la ce era de facut. Intre timp se angajase la o fabrica de automobile pentru a se putea intretine. In cele din urma se hotari sa vorbeasca cu Kurama. Sa-l intrebe de unde pornise totul.
A doua zi dimineata se duse la el acasa si suna la usa. Ii raspunse mama lui, spunandu-i ca o sa-l gaseasca in gradina, unde isi petrecea el majoritatea timpului.
Kurama fu foarte surprins sa-l vada pe Yusuke, insa tresari la gandul ca acesta ar putea sa fi venit pentru a-i cere explicatii. Cum putea el oare sa-i explice cum incepuse sa-l iubeasca, cand de fapt nici el nu stia sigur...
Y: Dar de unde a pornit aceasta dragoste? Spune-mi! Trebuie sa stiu. Te-am incurajat eu vreodata?
K: E greu de explicat! Mi-am dat seama de ce simt atunci cand ai murit dupa ce ai luptat cu Sensui. Insa cred ca tineam la tine inca de prima data cand te-am vazut, atunci cand mi-ai spus ca cel mai patetic lucru e sa-ti faci mama sa sufere. Ai fost primul om care mi-a deschis ochii cu privire la consecintele actiunilor mele. Inainte nu ma interesa de ceilalti, eram rece si nepasator. Nici macar nu omoram din placere, ci din plictiseala. Dar anii in care am trait in lumea umana m-au schimbat. Tu mi-ai deschis ochii ca poti lupta cu placere, mi-ai oferit o noua filosofie a luptei. Dar m-ai ales, m-ai facut sa te iubesc din tot sufletul... (stiu ca e cam patetic, dar sa zicem ca Kurama nu-mi place prea mult)
Y: Kurama, nu stiu ce sa zic. Nu ma asteptam la asa ceva. Sunt foarte tulburat. Nu mai stiu ce simt. Credeam ca o iubesc pe Keiko, insa acum nu mai stiu!
In sufletul Kuramei se aprinse speranta. Nu totul era pierdut!
Y: Acum trebuie sa plec. Incep serviciul, m-am angajat.
Era duminica seara. Yusuke iesise cu Keiko in oras. Ea era imbracata intr-o rochie foarte draguta, alba, cu un pulover negru pe deasupra rochiei. El era imbracat in blugi, cu un tricou si o camasa desfacuta. Pareau foarte fericiti, susotind si saruntandu-se.
- Keiko, ii spune Yusuke, hai sa mergem la film ca n-am mai fost de mult. Poate vedem un film de actiune.
- Of, Yusuke! Cat de dor mi-era de vechile timpuri, zambind. Dar nu am merge mai bine in parcul de langa liceul lui Kurama!
- Nu! tipa Yusuke
- Scuza-ma, vream doar sa fim noi doi, singuri, fara ca nimeni sa nu ne deranjeze! spuse Keiko uitandu-se in ochii lui. Dar daca nu vrei? nu e nici o problema.
- Yusuke, emotionat de cat de frumos se purta cu el Keiko in ultima vreme, accepta. Se simtea vinovat ca nu putea sa mai fie totul la fel ca inainte.
- Haide, spuse el.
Keiko foarte bucuroasa il lua de brat si-l saruta. Mersera ei linistiti sub lumina noptii pana cand ajunsera intr-un loc foarte retras al parcului, unde era o cabana parasita, dar destul de draguta. Intrara
Keiko isi desfacu usor pulovarul si incepu sa-l sarute. Il ruga pe Yusuke sa-i deschida fermoarul. Primul impuls al acestuia fu de a-i desface fermoarul. Ii dadu rochia jos si-i incepu sa-o mangaie peste tot corpul si sa o sarute pasional. Era prima lor noapte impreuna. Cand deodata tot sarutand-o i se paru ca-l vede pe Kurama in locul ei. Deveni si mai pasional. Insa Keiko striga ca o doare, sa se opreasca.
Yusuke, foarte tulburat, cu ochii in jos, dandu-si seama de gravitatea lucrurilor, ii spuse:
- Scuza-ma, nu asa trebuia sa fie prima noapte impreuna! Trebuia sa fie ceva magic, asa cum meriti tu.
K: O nu Yusuke! A fost exact cum credeam ca o sa fie. Tu ca intotdeauna, esti si vei fi cel mai important lucru din viata mea.
Y: Ar fi timpul sa ne intoarcem! Tatal tau cred ca este ingrijorat.

Ma bucur ca-ti place Reila, dar nu am scris prea bine, oricum am un fic mai bine scris, o sa-l postez si pe ala daca te-ar interesa.
It's a game...

#5
oooooooo intersanta poveste,desi nu mi-a venit sa cred cand am vazut titlul,acum mi se pare dragut.mereu am avut impresia ca el il iubeste pe hiei
abia astept sa vad continuarea=D>

#6
OO''''' .... my kurama is...is .... gay?.....@-) well that's wierd.... i mean..
Dragutz fanficul tau (sa nu fie adevarat ,sa nu fie adevarat ,sa nu fie adevarat :63: ) Lol ,niciodata nu mi-am inchipuit pe kurama si yusuke impreuna >.< , mai degraba cu hiei as fi crezut....
Am nevoie de continuare (am primit microbul shounen-ai de la gravitation si loveless ,asa ca nu intreba de ce imi place asa de tare povestea >.> )

#7
A doua zi dimineata, Yusuke se duse la serviciu, foarte tulburat de ceea ce se intamplase. Stia ca facuse cea mai mare greseala din viata lui. Cum putea acum sa nu se mai casatoreasca cu Keiko dupa tot ce intamplase intre ei... Si doar ii promisese.
Totusi, totul i se parea acum mult mai clar. Tinea la Keiko, insa ceea ce incepea sa se infiripeasca in sufletul lui era ceva nou, mult mai puternic, ceva care il facea sa arda in interiorul lui. Se gandea cum e posibil asa ceva, fusese pervers toata viata lui in privinta fetelor insa niciodata gay. Dar totusi stia ca simte ceva pt Kurama, insa nu stia dc era vorba de dragoste sau doar curiozitate.

La serviciu

Pe la pranz, Yusuke fu chemat de patronul fabricii de masini. Intra, insa ramase inmarmurit in fata usii. In camera era si Kurma, imbracat intr-o pereche de blugi taiati, cu o camasa cam invechita. Era atat de frumos cu parul lui roscat si cu ochii sai mari verzi imbracat asa.
Isi facu curaj si totusi intra.
Y: M-ati chemat?
P: Da. Vreau sa-ti prezint pe nepotul meu, kurama.
Y: Cazuse cerul peste el. Kurama era nepotul sefului sau!
P: De acum incolo voi doi o sa lucrati impreuna. El o sa fie seful tau.
Yusuke pleca furios din incapere, era sigur ca Kurama plainuse totul. Cand Kurama veni sa-i explice ca nu stia ca lucreza acolo, ii zise ca nu are nimic ce discuta cu el, ca de acum relatia dintre ei va fi una strict profesionala. Insa Kurama il saruta pasional, ceea ce-l prinse pe neasteptate pe Yusuke, care ii raspunse la sarut. Isi reveni imediat si ii arunca in fata, razand.
Y: Aseara am facut dragoste cu Keiko si nici macar nu poti sa-ti inchipui cat de bine a fost. O sa ne casatorim dupa ce termina ea liceul, asa ca raman aici pt ca am nevoie de bani. Vrea sa-l raneasca pentru ca credea ca asta o sa-l faca sa se simta mai bine.
Kurama pleca distrus, plangand. Stia ca se va intampla una ca asta, dar nu crezuse niciodata ca o sa-l doara atat de mult.
Y: Idiotule, cum ai putut face una ca asta! (vorbea cu el insusi) Ranesti pe toti care tin la tine, si pe Keiko si pe Kurama.

O propunere indecenta

Trecuse o saptamana de cand cei doi lucrau impreuna. In tot acest timp ei nu au discutat decat chestii legate de serviciu, nu si-au adresat nici un cuvant despre ceea ce simteau. Vroiau sa-si demonstreze ca pot sa fie tari, sa se comporte ca niste adevarati barbate, desi in interiorul lor se simteau zdrobiti. Yusuke continua sa se intalneasca cu Keiko in fiecare zi in cabana parasita din parc si sa intretina relatii intime cu aceasta. Insa stia ca lipseste ceva, intre ei nu mai exista pasiune. De fapt nu existase niciodata?
Se hotarase, trebuia sa vorbeasca cu Kurama, sa-i spuna ce simtea. Nu putea sa o paraseasca pe Keiko. Ar fi fost prea dureros pentru ea dupa ce-l asteptase 3 ani, sacrificandu-se pentru el. Era hotarat sa-si tina promisiunea, dar nu putea renunta nici la Kurama. Nu-l iubea cu adevarat, insa ceea ce simtea pentru el era mult mai puternic, era pasiune, ceva de genul I wanna hurt you until you scream my name?(Alice Cooper, Poison)

A doua zi la serviciu:

Y: Kurama trebuie sa vorbim serios!
K: Nu inteleg despre ce ar trebui sa vorbim. Mi-ai spus clar in fata ca nu vrei sa ai nimic cu mine, ca esti cu Keiko. spuse Kurama foarte calm.
Era atat de frumos imbracat intr-o pereche de blugi negri taiati si cu un tricou albastru. In cap avea o sapca neagra care ii ascundea parul roscat.
Y: Trebuie sa-ti marturisesc ca ti-am spus acele lucruri doar ca sa te fac sa suferi. Vream sa ma razbun, dar mi-am dat seama intre timp ca am inceput sa simt ceva pentru tine. Trebuie sa recunosc ca nu e vorba de dragoste, ci doar pasiune si curiozitate, spuse Yusuke cu un zambet pervers pe fata. Insa nu o pot parasi pe Keiko, cred ca-ti dai seama de acest lucru. Daca vrei sa avem o relatie in aceste conditii, mie mi-ar face placere.
K: Nu-ti pot da inca un raspuns. Asta ar inseamna sa-ti fiu amant in timp ce tu iti continui relatia cu Keiko??!!!Dar asta ar insemna sa o inseli in cel mai urat mod cu putinta? Spuse Kurama indignat, rosu de manie. Trebuie sa ma mai gandesc, dar iti pot spune cu singuranta ca te iubesc
Y: Stii cum se zice, ceea ce nu stii, nu-ti face rau. Nu ar trebui sa afli. Nimeni ar stii nimic. Si in plus noi am putea fi impreuna.
K: Yusuke, nu te stiam atat de rece si de pervers. Voi accepta pentru ca te iubesc mai mult decat orice, dar nimeni nu trebuie sa afle pentru ca le-ar face mult rau.
It's a game...

#8
Oh god ...Kurama chiar e >.< u know what ...
Dar imi place povestea .... chiar foarte mult pentru ca asa cum am zis e un fel de continuare diferita ceva ce nu imi imaginasem niciodata ^^
Si imi place cum scri .. ai dialog,descriere ...me really likes it xD
Totusi imi pare rau pentru Keiko ....Yusuke e cam ...perv >_<
Waiting for za : Continuare ...[Imagine: happy-1.gif]


#9
*sniff sniff* do i smell a YYH fic here
and...*sniff sniff* it's yaoi :w00t:
cu ce ai vrea sa incep? bune sau rele?
rele? poi am vazut unele mici greseli la cateva cuvinte cum e "barbate" in loc de barbati ...si ca ai trecut la inestestetica "initiala" in loc de linie de dialog....intradevar ii mult mai usor de urmarit dar ofera un aspect urat[-(

si acum cele bune:
-idee originala ....bravo :>
-e yaoi =P~ bra-bravo
-e cu personaje care imi plac
-relatarea actiunilor este destul de buna nu lungesti si nici nu grabesti lucrurile plus ca ai pus si un conflict sufletesc lui Yusuke...bravo bravo

imi place mult...
gambate~~
acum stau si astept delicioasa continuare
[Imagine: sd5setsunasekaisig1-icy2.gif]
"uhm... thanks for the help"
"don't mention it... to nobody!"
[Imagine: chibi_81.gif]
aia mica

#10
Prima noapte impreuna

Trecuse aproape o saptamana de cand cei doi erau impreuna. In aparenta totul era la fel. Yusuke continua sa fie iubitul lui Keiko si sa lucreze impreuna cu Kurama. Amandoi erau foarte fericiti ca totul era perfect, Keiko si familiile lor nu banuiau nimic.
Era vineri. Era o seara foarte linistita cand deodata incepu sa ploua violent. Cei doi iubiti fusesera nevoiti sa paraseasca parcul de langa liceul Kuramei unde se plimbau ei de obicei. Se hotarara sa mearga la Yusuke acasa sa bea ceva si stea linistiti impreuna intrucat mama lui era plecata din Tokio si urma sa se intoarca abia luni dimineata.
Ajunsera acolo. Yusuke prepara doua cani de ciocolata calda intre timp ce Kurama se schimba de hainele ude. Se dusese in dormitorul lui sa se schimbe intr-un tricou si o pereche de pantaloni pe care i le daduse. Privi foarte atent dormitorul. Apoi iesi si se duse in sufragerie la Yusuke. Acesta il servi foarte dragatos pe Kurama, mangaindu-l pe picior. Incepu sa-l sarute in valuri incat acesta varsa cafea, exclamand:
- Ce bine e! Dar hai mai bine la tine in dormitor. E mult mai comod, zise Kurama luandu-l pe Yusuke de mana.
In dormitor Kurama incepu sa-l dezbrace usor pe Yusuke in timp ce acesta ii mangaia parul sau roscat. Cei petrecura o noapte plina de pasiune dar si foarte obositoare.

A doua zi dimineata, in pat:
Yusuke esti incredibil !. Nu-mi place ca te impart cu Keiko. Sper ca cu ea nu esti tot la fel de salbatic, observandu-se o urma de gelozie in tonul sau.
Hai sa-ti arat cat de salbatic pot sa fiu inainte sa mergem la serviciu.

Mai erau aproape trei luni pana cand Keiko termina liceu. Era foarte fericita pentru urma ca dupa ce termina liceul sa se casatoreasca cu Yusuke, nestiind nimic din ce se intampla in realitate. In tot acest timp continuase relatia si cu ea si cu Kurama. Ea insa simtea ca nu mai e la fel de atras de ea ca inainte.
Se hotarase ca dupa ce termina orele astazi sa mearga sa-l astepte pe Yusuke la fabrica . Nu mai putea de nerabdare. Avea ceva in minte. Dupa ore se duse mai intai acasa ca sa se aranjeze. Ca sa fie mai atragatoare pentru Yusuke decise sa renunte la look-ul de fata inocenta. Se imbraca intr-o rochie neagra cu fermoar pe mijloc in dreptul bustului, scurta si foarte mulata pe corp, se incalta cu o pereche de papuci negri cu toc cui foarte finuti. La piciorul drept isi pusese si o bratara cu stelutele. Pentru prima oara in viata ei se fardase, se daduse cu rimel si foarte mult creion negru la ochii, iar la buze se daduse cu gel de buze. Parul si-l prinsese. Arata foarte bine, nu mai era o pustoaica ci o adevarata femeie.

In fata fabricii

Keiko il astepta in fata fabricii. Cand Yusuke iesi impreuna cu Kurama, acesta ramase cu gura cascata vazand-o pe Keiko imbracata atat de sexxy. Aceasta se apropie usor de el si-l saruta.
Kurama era foarte gelos. De abia se abtinea sa nu faca vreo scena de gelozie intrucat stia ca Keiko nu trebuie sa banuiasca nimic. Dar ii venea sa o pocneasca, vazandu-l pe Yusuke asa de infierbantat.
Salut, Kurama! Scuza-ma ca ti-l rapesc de Yusuke, spuse in gluma razand, dar trebuie sa mergem.
Distractie placuta! raspunse Kurama abtinandu-se ca sa nu banuiasca ceva, dar aruncandu-i o privire plina de ura.
Yusuke nu putea sa mai spuna nimic. Ramasese mult de schimbare lui Keiko si de noul ei comportament mult mai indraznet care-l atata.
La revedere! il pupa pe obraz pe Kurama
Pa-pa.
Cei doi plecara. Keiko ii propuse lui Yusuke sa mearga intr-o discoteca ca sa danseze. Cand ajunsera acolo toti baieti si barbati se uitau dupa Keiko, fapt ce-l infurie cumplit pe Yusuke care obisnuit ca Keiko sa nu trezeasca interesul prea multor baieti. Dupa o jumatate de ora plecara din local la insistentele lui.
Hai sa mergem la mine, rosti cu un ton foarte provocator.
Yusuke era foarte surprins. Desi mai avusesera relatii intime, tot timpul el fusese cel care preluase initiativa. Era ceva nou, dar care il infierbanta cumplit. Insa ii veni in minte imaginea lui Kurama, vru sa refuze, dar nu putea.
Keiko vazand ca ezita, ca sa-l atate si mai mult ii spuse:
Putem s-o lasam si pe alta data daca nu vrei... Ca oricum am foarte mult de invatat pentru maine pentru test la mate. Cred ca o sa-l chem pe Togashi, un coleg de clasa ca sa ma ajute sa invat si pleca, lasandu-l pe Yusuke fara replica si nesatisfacut.
Yusuke nu-si revenea. Cum era posibila o asa schimbare totala a lui Keiko? Era foarte suparat pe ea pentru ca-l lasase balta. Asa ca se hotara dupa o jumatate de ora dupa ce aceasta plecase sa mearga la ea acasa.
Batu la usa. Marea ii fu mirare cand ii raspunse Togashi. Deci Keiko chiar vorbise serios si nu vrusese doar sa-l faca gelos. Imediat aparu si aceasta sa vada cine e la usa, destul de sumar imbracata, in boxeri si un maieu foarte decoltat. Yusuke deveni foarte gelos vazand-o imbracata asa. Intra in casa si se duse in camera ei ca sa verifice daca chiar invatau sau faceau altceva. (intelegeti voi!!!) Ii ceru lui Togashi sa plece. Acesta pleca, stiind ca Yusuke era prietenul ei.
Cum poti sa-mi faci una ca asta? Tipa Yusuke rosu la fata de gelozie
Keiko foarte bucuroasa ca planul ii iesea de minune, ii raspunse foarte calma.
Dar nu ti-am facut nimic. Doar ma ajuta sa invat pentru testul la mate de maine. Te-as fi rugat pe tine daca stiai ceva la aceasta materie, dar tu esti bata la toate materiile.(radea)In plus te-am invitat la mine si nu ai vrut, cel putin asa am inteles eu. Acum te rog sa pleci ca am de invatat si ii deschise usa.
Yusuke o stranse de mana si inchise usa. O intreba daca tatal ei e acasa. Aceasta ii zise ca nu. Apoi o lua in brate si o duse in dormitorul ei. O tranti pe jos si incepu sa-i dea maieul. Incepu sa o sarute pe abdomen si pe sani. Insa aceasta ii aspunse cu ton foarte plictisit ca are de invatat si ca nu are timp de asa ceva.
Yusuke pleca furios, il ranise vorbele ei. Insa simtea o atractie din ce in ce mai mare pentru noua Keiko, care era foarte provocatoare si foarte sigura pe ea. In schimb ea era foarte bucuroasa ca reusise sa-si metina calmul si sa-l refuze pe Yusuke, pentru ca acesta sa simta ca nu-i apartine .
Dupa ce pleca de la ea, Yusuke isi aminti de Kurama, de cum trebuia acesta sa se simta asa ca se duse la el acasa ca sa vorbeasca cu el, sa-l linisteasca. Batu la usa, ii raspunse Kurama acesta il invita inauntru intrucat familia sa era plecata in concediu in Elvetia. Cand il vazu la usa, fu foarte bucuros, gandindu-se ca o lasase balta pe Keiko pentru el, pentru ca-l iubeste. Asa ca se hotara sa nu-l mai intrebe nimic, insa Yusuke nu rezista si ii spuse ca Keiko e foarte buna acuma, ceea ce-l intrista cumplit , insa incerca sa mascheze printr-un zambet si raspunse:
Da, intr-adevar.
Apoi incepu sa-l sarute, insa vazu ca nu are chef si se hotarara sa mearga sa bea o bere. Yusuke vorbi intruna numai despre Keiko, despre cum arata acum. Kurama il ruga sa se intoarca la el ca sa poate fi mai intimi. Cand ajunsera, Kurama incepu iarasi sa-l sarute si sa-l mangaie. Yusuke nu prea avea chef, dar ceda pana la urma. Il dezbraca usor si incepu sa-l sarute pe abdomen. (de aici va imaginati singuri ca e prea scarbos sa descriu scenele de sex dintre doi barbati).
A doua zi dimineata, Yusuke pleca inainte ca acesta sa se trezeasca.


O sa incerc sa tin cont de critici. Multumesc ca va faceti timp sa cititi ficul.
:-?
It's a game...



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  My Durarara Love Story Juwels 2 2.493 18-05-2013, 12:07 PM
Ultimul răspuns: Forever Young
  [Naruto] The Devil Inside(Itachi love story) vandadaydreaming 3 3.194 15-10-2012, 01:51 PM
Ultimul răspuns: *Black Flame*
  Love story! Laylaa 10 5.259 24-08-2011, 07:34 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Love Story SHINee [yaoi] Aerith 8 7.761 02-06-2011, 12:44 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Not another love story . . . Vex 12 6.543 19-01-2011, 11:03 AM
Ultimul răspuns: Bella
  The beginning of a love story (a sasu-saku fanfic) part I Sakura-Sasuke 25 11.992 30-12-2010, 08:41 PM
Ultimul răspuns: Sakura-Sasuke
  SHINee Love Story [Yaoi] Aerith 2 2.651 10-09-2010, 11:55 AM
Ultimul răspuns: Aerith
  Love story Hetalia 31 22.847 02-07-2010, 09:03 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  Love Story LM.C (yaoi) +18 yaoi maniac 0 2.760 22-06-2010, 01:49 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  TE indragostesti cand te astepti mai putin(love story with sakura si sasuke) ralu_th7 8 7.144 16-12-2009, 03:09 AM
Ultimul răspuns: Bad Blood.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)