Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

4minute

#1
[Imagine: 090723_4Minute_1.jpg]

4minute (Korean: 포미닛) este o trupă de fete din Korea de Sud, creată de Cube Entertainment în 2009, single`ul de debut fiind Hot Issue.
Încă de atunci, ele au lansat multe single`uri şi EPs.

Current Members

Jihyun

* Nume real : Nam Ji Hyun ( 남지현 ).
* Data naÅŸterii : 9 Ianuarie 1990 ( 20 de ani ).
* Poziţie : Lideră, Vocalistă.

Gayoon

* Nume real : Heo Ga Yoon ( 허가윤 ).
* Data naÅŸterii : 18 Mai 1990 ( 20 de ani ).
* Poziţie : Vocalistă principală.

Jiyoon

* Nume real : Jeon Jiyoon ( 전지윤 ).
* Data naÅŸterii : 15 Octombrie 1990 ( 19 ani ).
* Poziţie : Lidera vocalistelor, Rapper.

Hyuna

* Nume real : Kim Hyunah ( 김현아 ).
* Data naÅŸterii : 6 Iunie 1992 ( 18 ani ).
* Poziţie : Rapper principal, Vocalistă, Dansatoare principală.

Sohyun

* Nume real : Kwon So Hyun ( 권소현 ).
* Data naÅŸterii : 30 August 1994 ( 15 ani ).
* Poziţie : Vocalistă, Rapper.

Deci . . . eu ador trupa asta. <333 Am auzit de ea de la Elusive Wolf. xD Toate tipele cântă mişto şi toate sunt aşa drăguţe şi scumpici. Melodia mea preferată este Hot Issue, adică prima lor melodie. Mai îmi plac şi : Huh, What a girl wants şi Muzik.
Dintre toate fetele, cel mai mult o admir pe Hyuna. : x Este aşa dulce, mititică şi are o voce super. Mai ales în melodia ei, Change. Îmi plaşe părul ei super mult. Şi are nişte ochişori aşa dulci. <333 Iubesc totul la ea. Adică nu ştiu, e aşa tru şi scumpă. :]] Mai îmi place și Jiyoon, și ea e super scumpă și are o voce mișto. ^^
Acum, părerile voastre. ^^ Ce tipă vă place ? Melodiile preferate ? Cum aţi dat de trupă ?
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#2
Oh ador trupa super mult. Toate sunt aşa dulcici dar îmi place foarte mult de Jyioon o iubesc purşi simplu. Şi Hyuna e super dar şi Gayoon, dar cel mai mult de primele două şi dacă aş face o selecţie după voce îmi place Hyuna, dar după stil o aleg pe Jyioon pentru că are acelaşi stil ca şi mine. Tomboysh plus glam şi îmi place tare mult, de fapt o ador şi că veni vorba vreau să fac un sig cu ea. Hm...melodiile mele favorite sunt Muzik şi Hot issue pe care pur şi simplu le iubesc. Nu m-a mai plăcut asemenea melodii de foarte mult plus că se asociază stilului meu şi îmi plac foarte mult Lp - urile. Sunt inspirate şi gainele lor sunt tare mişto în fiecare Lp pe care îl au.
Vocea Hyunei e absolut superbă şi stilul ei este super [ I wanna say that she has some beautiful and hot legs and beautiful eyes ] cât despre Gayoon îmi place că e dulcică mai ales în Lp - ul Muzik acolo mi-a atras cel mai mult atenţia cu stilul ei. Plus că are o voce tare calumea acolo şi se scoate în evidenţă foarte bine. În general îmi plac toate, toate sunt calumea şi se mişcă mişto şi cântă grozav, dar cele trei mi-au atras atenţia în mod special. Au un stil aparte, dar chiar şi aşa nu pot renunţa la scumpa mea Jyioon pe care o ador super tare. Cred că vreau să mă tund ca ea, nu ştiu, dar îmi place aşa mult stilul ei, bine doar frizura atât îmi place în mod unic la ea. E aşa dulce în Lp-ul Muzik, dar în Hot issue nu mi-a plăcut rujul acela de pe buzele ei. Consider că mergea altă nuanţă dar nu ştiu, părerea mea.
Cât despre trupă în mare, sunt super tari.
-

#3
Trupa mea de fete preferată <3 .
Păi chiar îmi plac foarte mult , au nişte voci super bune , mai ales Ga Yoon şi Ji Yoon . Ele sunt preferatele mele , în special Ji Yoon , îmi place la ea faptul că mereu poartă ochelari şi mi se pare cea mai drăguţă . Şi arată bine şi fără ochelari , are nişte ochi foarte frumoşi şi o voce foarte bună . E aşa de cute .
În plus se mişcă bine şi îmi plac coregrafiile lor . Hm , mie îmi plac toate melodiile lor , sunt foarte drăguţe <3 .
Cât despre Hyuna , hm , nu ştiu ce să zic , nu e chiar preferata mea , dar îmi place melodia Change [ nu numai pentru că Jun Hyung cântă cu ea , desigur ] . Îmi place vocea ei , dar nu prea îmi place atitudinea ei . Oricum am văzut că ele se înţeleg foarte bine xD .

#4
Vai ador trupa asta! xD
Chiar acum ascult o melodie de la ele. 21 Favorita mea este Hyuna, m-a atras din videoclipul `I My Me Mine` şi ador cum îi stă blondă Din prima am zis : `Ah, asta blondă e aşa sweet, are nişte ochi 105 . . . asta rămâne favorita mea`. 21 Şi aşa a ramas. La Ji Yoon îmi plac cel mai mult ochelarii care îi poartă defiecare dată. Melodiile mele preferate de la ele sunt : `Huh` [ în special ] , `First`, `I My Me Mine`, Muzik`, ` What a girl wants` şi `Hot Issue` [începe să îmi placă cât de cât ].

EDIT : Fetele au mai scos două melodii noi :X :
Why.
Heart to heart.

Eu le ador. xD
I always gather everybody's attention.



[Imagine: snsdside2.gif]

#5
Foarte tari tipele 21 Chiar au respectul meu profund. Cel mai mult o admir me Hyuna! 8 E asa de scumpaaa! O ador 21 E micuta si adorabila si are un par superb! Sa nu mai spun de voce O.O Canta prea bine ! Ea la inceput a facut parte din Wonder Girl, nu?
In ce mai noua melodie a lor "Mirror Mirror" arata foarte bine si sunt foarte dragalase !
Chiar nu vad cum ar putea cineva sa nu le placa !
Ps: Am auzit ca Hyuna va scoate un nou single la inceputul verii parca. Voi stiti ceva de asta? 106

#6
Dragutaaa trupa. ^_^

Am dat de ea intamplator in timp ce bajbaiam pe youtube pe la muzica k-pop.Mi-au placut foarte mult asa ca am inceput sa ascult cat mai multe melodii.<33
Preferata mea este Sohyun.She's sweet,i like her voice and her style4.Imi imi place de ea pentru ca este si cea mai micuta din grup.So..i like her!^
Melodii preferate...nu pot sa zic ca-mi plac chiar toate,pentru ca nu ar fi asa.Imi plac doar cateva cum ar fi...4
-Heart to heart
-Why
-What a girl wants
-Hot Issue
-Muzik
-Huh
And that is all.I love this band<333
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#7
Mda, se pare că am fost din nou nesimţită şi n-am trecut pe aici.
Să începem. De câteva zile îmi bat capul să văd care e care. Bineînţeles, cred că acum fac diferenţa, aşa că o să fac un test. Dacă greşesc mă poate corecta cineva? În poza pusă Nya, pe rând de la stânga la dreapta sunt:
Sohyun, Hyuna, Gayoon, Jiyoon and Jihyun?
Sper să fie bine, dacă nu să nu vă luaţi de mine, că nu e vina mea că seamănă atât! O încurc pe Sohyun cu Jihyun. Mă enervează. Acum, trecând la subiectul topicului.
Este o trupă foarte talentată. Înainte nu m-am îngrămădit să o ascult, însă am dat de melodia Muzik şi pot spune că mi-au furat inima.
Membra mea preferată este Jiyoon, desigur. Dar, încă nu am ajuns să le cunosc îndeajuns încât să-mi dau cu părerea despre ele, însă sunt sigură că pe viitor îmi voi crea o opinie despre ele.
Melodiile preferate sunt: Muzik, HuH, Hot Issue. ÃŽmi mai plac ÅŸi: What a girl wants, Heart to Heart and Why.
Mda, de trupă am dat pe Youtube. Şi...mai ales că sunt de la Cube Ent. îmi face mai mare plăcere să le ascult, pentru că acea agenţie, de fapt toate, au nişte oameni foarte talentaţi.
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#8
Nu-mi vine sa cred ca nu am trecut inca pe aici o.o Adica, stiu sigur ca am trecut, dar se pare ca ceva s-a intamplat de nu-mi mai apare comentariul o.o
So, le stiu de foarte mult timp, insa nu am fost fana inca de la inceput. Nu prea m-au impresionat primele lor melodii, insa dupa aceea am prins drag de ele si pot sa spun ca este una dintre trupele mele preferate. Le ador ! Toate sunt geniale si au niste voci incantatoare. Am urmarit o groaza de emisiuni in care au aparut si fetele sunt incredibile, foarte amuzante, carismatice, cam tot ce e nevoie.
Preferata mea este Hyuna. Yea, o iubesc asa cum este ea. Stiu ca trebuie sa afiseze acel aer putin cam slutty pe scena, insa nu se compara cu ceea ce avem noi in Romania sau in alte tari .__. Deci, va rog. E copila pe langa pitipoancele noastre faimoase. Pacat ca multi o critica pentru asta, insa isi face doar treaba. Se vede pe fata ei ca uneori se simte prost cand trebuie sa fie "sexy" pe scena. In realitate, ea este geniala din toate punctele de vedere. Foarte timida, ambitioasa, prietenoasa. Si eu o plac pentru asta, nu pentru cum este ea pe scena.
Si in al doilea rand, canta minunat. God, ii iubesc vocea. Imi place enorm de mult de ea in videoclipul Trouble Maker, melodie pe care o canta impreuna cu Hyunseung *my biaaaas*. Fac o treaba excelenta amandoi. Mi-a placut melodia inca de cand am urmarit teaserul. Sper sa mai vad astfel de colaborari minunate.
So, melodii preferate de la 4minute: What a girl wants, Huh, Why, Heart to Heart, Muzik, Hide & Seek, Mirror Mirror, I My Me Mine etc xD.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#9
Eu, le-am descoperit aşa din întâmplare. Căutam altceva pe youtube şi nu ştiu cum, am dat chiar pe o melodie de-alor. Sincer, a fost dragoste la prima ascultare:]]. Îmi place foarte mult cum cântă.
Cel mai mult îmi place de Kim' [ Hyuna ] Îmi place să-i spun mai mult Kim, este o fată absolut minunată. Este frumoasă, drăguţă, prietenoasă, bună are multe calităţi.
Totuşi, toate fetele din trupă sunt superbe.
[Imagine: touhou-sayori-works-23662058db_large.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)